tirsdag 31. august 2010

Woho! Elin Tvedt gravid NOK ENGANG!

"(VG Nett) Elin Tvedt(41) er gravid med sitt andre barn.

Hun hadde sex med ektemannen sin, og en sædcelle kom åpenbart frem til egget hennes og befruktet det. VG Nett har grunn til å tro at de har hatt sex mange ganger tidligere også, men vi vet ikke om dette barnet var planlagt eller var helt tilfeldig.

Dette har ingen relevanse for noen andre enn Elin Tvedt og de personene hun må relatere seg til, men vi velger likevel å trykke denne nyheten. Hvorfor vi velger dette, er vi sannelig ikke sikre på. Sannsynligvis er det noe fundamentalt galt med enten våre journalister eller våre lesere - høyst trolig begge deler.

Vi gratulerer likevel den vordende tobarnsmoren med graviditeten!"


Vi i Den Nakne ønsker derimot VG lykke til videre med å befrukte nye journalister.

7 kommentarer:

  1. Interessant!! Hvem er gravøren?

    SvarSlett
  2. Jeg har også lyst å nei nei ,,,ikke å bli gravid,,men å skrive to bøker ,,,men så treng eg,,ideer,og gjerne oppdikta historier,tittel på boka,,, jau det er ikkje berre å rable ned nokke...

    SvarSlett
  3. Helt utrolig at DETTE er en NYHET!
    Hvem i He&%¤$ synes det er interessant?
    typisk norske aviser.
    reinspikka se & hør mentalitet lang vei.

    SvarSlett
  4. SOSIALPORNO kalles det,,,,,,,,..... er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt boken hennes?betaler meget (mye)masssssse)betaler en kraftig overpris

    SvarSlett
  5. Sikker på det var ektemannen da å ikke melkemannen ?
    Dessuten er dette sexpratgreiene dere besudler omgivelsene med direkte synd !
    Fy å fysj

    SvarSlett
  6. Må bare spørre om noe her, hvordan klarer du og linke bloggen din til vg siden? kan du forklare meg dette? har ikke skjønt det enda skjønner du:) håper på svar:)

    SvarSlett
  7. Du må smøre inn et nyfødt villsvin i linålje og gni dyret på tastaturet i tretten dager til ende. Da vil gudene åpne for muligheten til å linke bloggen din til vg.

    SvarSlett